Arganolie is afkomstig van argan noten en is dé natuurlijke olie voor verzorging van huid en haar. Door gebruik van Arganolie voelt je huid zacht en soepel aan én krijgt het een betere weerstand. Maar dat is niet het enige voordeel van Arganolie. Wil je weten waar Arganolie nog meer goed voor is? Lees dan snel verder!

arganolie tegen huidveroudering

VOORDEEL 1: ARGANOLIE BEVAT EEN ZÉÉR HOGE CONCENTRATIE VITAMINE E

Pure en natuurlijke Arganolie bevat een hoge concentratie vitamine E. Deze vitamine ondersteunt het lichaam op een natuurlijke wijze in de strijd tegen huidveroudering.

Arganolie bevat per liter gemiddeld 620mg Tocoferol (Vitamine E) en wordt daarom steeds vaker als ondersteunend ingrediënt aan cosmetische producten toegevoegd, bijvoorbeeld aan shampoos of dagcrèmes.

Lees meer over Pure Arganolie op de website.

VOORDEEL 2: ARGAN OLIE IS EEN NATUURLIJK VERZORGINGSPRODUCT

Meer en meer mensen geven de voorkeur aan organische, natuurlijke huidverzorgingsproducten en de interesse groeit nog steeds door, zo merken we aan de reacties. Organische producten bevatten geen chemische toevoegingen en zitten vaak vol met natuurlijke voedingsstoffen die de huid kunnen ondersteunen. Dus geen parabenen of andere vervelende, schadelijke toevoegingen!

Bij Arganolie.nl garanderen wij u de organische afkomst van onze Pure Argan Olie met behulp van het toegekende ECOcert. Dit garandeert dat de olie in de meest pure vorm wordt geproduceerd én dat deze bij ons afkomstig is van biologische teelt van de Argan bomen. Bekijk ons Ecocert keurmerk online.

VOORDEEL 3: ZEER VEEL NIEUWE, ENTHOUSIASTE GEBRUIKERS VAN ARGANOLIE

Enkele jaren terug was de olie nog nauwelijks bekend, maar tegenwoordig gebruiken veel grote cosmetica merken, zoals Nivea, Arganolie als toevoeging in hun producten of starten er zelfs hele productlijnen voor. Wij importeren al jaren de pure Arganolie direct vanuit Marokko en zien in toenemende mate meer aandacht terug in bladen zoals Libelle, Cosmopolitan en de Volkskrant.

Als je nieuwsgierig bent naar de ervaringen met Argan Olie van onze klanten lees dan graag eens onze klant beoordelingen of de diverse onafhankelijke blogs die onze Arganolie hebben geprobeerd.

VOORDEEL 4: TE GEBRUIKEN VOOR VERZORGING VAN HUID ÉN HAAR

Arganolie is het ideale verzorgingsproduct, ook in economisch lastige tijden! Naast huidverzorging is het ook erg geschikt als haarproduct om je coupe meer stevigheid en een glans te geven waar iedereen jaloers op kan zijn!

Door de hydraterende werking van de olie ondersteunt het de verzorging van het haar en helpt het zelfs de meest weerbarstige lokken onder controle te krijgen. Maak gebruik van de olie als natuurlijk herstelmiddel wanneer het haar is beschadigd door bijvoorbeeld kleurspoeling, haarverf of regelmatig föhnen.

VOORDEEL 5: HEERLIJK VOOR IN BAD & MET EEN LEKKER GEURTJE!

Arganolie kan gebruikt worden voor je hele lichaam, bijvoorbeeld als huidolie of badolie. Als je minimaal één keer per week een bad neemt met Arganolie zal heel je huid zacht en soepel aanvoelen.

De natuurlijke geur van Argan Olie wordt niet door iedereen direct als heel lekker ervaren, daarom hebben we diverse oliën gemaakt waaraan heerlijke natuurlijke geurmakers zijn toegevoegd. Bijvoorbeeld met toevoeging van lavendel, aloë vera, oranjebloesem of jasmijn. Lees meer over de gebruikte etherische oliën in ons blog.

HOE GEBRUIK JE ARGAN OLIE ALS HAARPRODUCT?

Pure Arganolie wint snel aan populariteit als pure haarolie. Voor het het beste resultaat, begin je met het wassen van je haar met een milde shampoo, bijvoorbeeld één die bedoeld is voor dun en beschadigd haar. Spoel het haar vervolgens zorgvuldig uit waarna je de Argan Olie zachtjes inmasseert. Laat het minimaal een half uur intrekken, maar je kunt het zolang laten zitten als je wilt voordat je goed uitspoelt.

De resultaten zijn er al snel, veel mensen merken dat hun haar soepeler en zachter wordt na gebruik van Arganolie en de droge puntjes worden duidelijk minder. Bekijk meer artikelen over arganolie haar of bezoek direct onze webwinkel.