Arganolie is een natuurlijke olie die al eeuwenlang wordt gebruikt voor huidverzorging. Deze bijzondere olie was het lang bewaarde geheim van vrouwen uit het zuiden van Marokko. Het gebruik van Argan Olie verspreidt zich steeds meer over de hele wereld. Waarom? Omdat het een ideaal product is om je huid en je haar te voeden, het ontstaan van rimpeltjes tegen te gaan en je huid te hydrateren.

Ga naar Arganolie 125ml >>

100% Pure Arganolie voor huidverzorging

Onderzoek in Marokko heeft naar voren gebracht dat Argan Olie voor huidverzorging een waardevol product kan zijn. Het bevat een hoge concentratie aan vitamine E en onverzadigde vetzuren, waardoor de huid gevoed en verzacht wordt.

Arganolie werkt vochtinbrengend en beschermend. Het beschermt tegen vrije radicalen, die schadelijk zijn voor de gezondheid en kunnen zorgen voor huidveroudering.

Ook je nagels zijn gebaat bij de verzorging met Argan Olie. Het voedt de nagels en nagelriemen en zorgt ervoor dat broze nagels weer sterk worden.

Natuurlijke ondersteuning tegen huidveroudering!

Argan Olie is een volledig natuurlijk product, waardoor het volkomen veilig is om te gebruiken. Het bevat geen chemische toevoegingen, en het zit boordevol gezonde essentiele vetzuren.

Een droge huid geeft eerder tekenen van veroudering. Daarom is een goede dagelijkse huidverzorging erg belangrijk. Argan Olie geeft de droge huid meer soepelheid en hydrateert deze. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals  warmte, kou en droge lucht.

Argan Olie stimuleert de natuurlijke werking van de huid. Het brengt de vochtbalans weer op peil, onderhoudt de opperhuid en ondersteunt de aanmaak van prostaglandine. Door het gebruik van de voedende Arganolie voelt de huid weer zacht en soepel aan. De natuurlijke glans keert terug en zorgt voor een frisse en soepele uitstraling.

Help de natuurlijke weerstand van de huid

Door het hoge gehalte aan antioxidanten is Argan Olie een ideaal product om je huid te beschermen tegen veroudering. Deze speciale olie beschermt de vrouwen in het zuiden van Marokko al eeuwen tegen het droge klimaat. Ook in ons wisselvallige klimaat is een goede huidbescherming erg belangrijk, om zo huidveroudering te voorkomen.

Voor een goede huidverzorging is een product nodig wat zorgt voor goede voeding. Het gebruik van Arganolie zorgt voor een soepele en stralende huid, die niet droog meer aanvoelt. De vorming van rimpeltjes wordt op deze manier vertraagd en veroudering wordt tegengegaan.

Arganolie zelf proberen?

Ga snel naar onze webshop en bekijk de verschillende pure arganolies of arganolie met een heerlijk geurende toevoeging