Wil jij je gezicht een heerlijke opfrisbeurt geven? Met Groene Klei geef je je gezicht een natuurlijke reiniging. Bij Arganolie.nl vind je een heerlijk Groene Klei Masker met als extra toevoeging Arganolie en Rozenextract. Met dit fijne Groene Klei Masker verwen je je huid dus optimaal!

Groene Klei Masker Kopen!

Groene Klei en de werking

Duizenden jaren geleden werd ontdekt dat Groene Klei een goede werking heeft. Men zag dieren door de modder rollen wanneer zij verwondingen aan hun huid hadden, om zo de wonden te reinigen en te verzorgen. Groene Klei zorgt op een natuurlijke manier voor de reiniging van de huid. Het verkleint de poriën en onttrekt onzuiverheden en dode huidcellen aan de huid. Daarnaast heeft Groene Klei de werking de huid te verzorgen door de vitaminen en mineralen die de klei bevat.

Arganolie en Rozenextract

Door Arganolie en Rozenextract aan het Groene Klei Masker toe te voegen, ontstaat een heel fijn gezichtsmasker. Arganolie bevat veel vitamine E, hetgeen de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Rozenextract wordt evenals klei ook al duizenden jaren gebruikt ter verzorging en verfrissing van de huid. Dit Groene Klei Gezichtsmasker is dus een krachtig verzorgingsproduct met natuurlijke ingrediënten!

Groene Klei Masker gebruiken

Wil je graag een Groene Klei Masker gebruiken? Breng het masker dan één tot twee keer per week aan op je gezicht en hals. Verdeel het gezichtsmasker van Groene Klei gelijkmatig over je huid, maar vermijd hierbij het gebied rond je ogen en lippen. Zorg daarnaast ook dat je het Groene Klei Masker niet op een beschadigde huid aanbrengt. Laat het masker ongeveer vijf tot tien minuten intrekken en spoel het daarna zorgvuldig af met lauwwarm water. Je merkt al snel dat Groene Klei echt een zuiverende werking heeft!

Groene Klei bestellen?

Benieuwd naar het fijne Groene Klei Masker van Supernaturals? Zorg dan dat je het Masker van Groene Klei gaat bestellen op Arganolie.nl. Ook leuk om cadeau te geven!