Arganolie is dé grote ontdekking op het gebied van haarverzorging. Vrouwen in Marokko weten dit al eeuwenlang, maar het nieuws over de goede werking van Arganolie verspreidt zich nu echt razendsnel. Arganolie is natuurlijk, erg gezond, het hydrateert en helpt beschadigd en droog haar te herstellen. Je zult snel weer genieten van een mooie, glanzende en soepel vallende haardos!

Ga naar Arganolie 125ml >>

Waarom is Arganolie uit Marokko zo goed voor je haar?

Arganolie is een natuurlijk product uit Marokko dat verschillende stoffen bevat die zéér gezond zijn voor je haar. Vitamine E, linolzuur en oliezuur (Omega 4) zorgen ervoor dat het sterk wordt en zorgen voor de prachtige zijdeglans die het haar een gezonde uitstraling geeft. Door de hydraterende eigenschappen wordt het minder droog, waardoor het beter handelbaar is en heerlijk soepel valt.

Deze olie beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf zoals de föhn, weersinvloeden en het gebruik van stylingsproducten. Bovendien is deze olie een volledig natuurlijk product, dit in tegenstelling tot veel andere haarverzorgingsproducten, die vaak een chemische oorsprong hebben.

Marokkaanse Argan Olie is óók goed voor de hoofdhuid!

Deze bijzondere olie wordt ook gebruikt voor huidverzorging. De hoofdhuid is ook gebaat bij een goede huidverzorging met deze olie uit Marokko. Het voedt en hydrateert de huid en maakt de hoofdhuid weer soepel.

Veel mensen hebben last van een droge huid. Als je hoofdhuid niet gezond is, zal dat ook effect hebben op je haar. Het zit minder mooi en voelt droger aan. Daarom vraagt je hoofdhuid ook om een goede huidverzorging. Arganolie zorgt ervoor dat ook de hoofdhuid wordt gehydrateerd en gevoed, waardoor de huid minder droog aanvoelt en je een veel gezondere haardos krijgt.

Hoe kun je Argan Olie gebruiken voor je haar?

Het gebruik van Arganolie is eenvoudig. Het product is prettig in gebruik, doordat het niet vettig of olieachtig aanvoelt. Voor een goed resultaat moet je de olie minimaal een half uur laten zitten, maar dit mag ook langer. Je kunt het bijvoorbeeld in de avond aanbrengen als haarmasker, en het een nacht laten inwerken.

Als je alleen de droge puntjes wilt behandelen, dan kun je de olie lichtjes in de handen inwrijven en het vervolgens op de puntjes aanbrengen.

Pure Arganolie is meerdere verzorgingsproducten in één flesje!

Deze bijzondere olie, die zo rijk is aan essentiële vetzuren, vitamine E en linolzuur, is dus niet alleen voor de vrouwen uit Marokko een gezond product voor haarverzorging, maar ook voor huidverzorging! Het kan ook je huid een nieuwe impuls geven en een gezonde en verzorgde uitstraling geven.

Gebruik het voor je huidverzorging, verzorging van je handen en nagels of gebruik het voor een heerlijk rustgevend bad! Als je het leuk vindt om natuurlijke maskers te proberen dan kun je de olie ook gebruiken voor een zelfgemaakt masker

Arganolie zelf proberen?

Ga snel naar onze webshop en bekijk de verschillende pure Arganolies of Arganolie met een heerlijk geurende toevoeging