Eindeloze regenbuien, een snijdend koude wind in je gezicht, lage temperaturen en misschien zelfs hagel en sneeuw. Natuurlijk is de de winter lang niet altijd zo vervelend als het nu klinkt, maar je huid en haar worden hoe dan ook behoorlijk op de proef gesteld. Arganolie geeft je ook in de winter de natuurlijke ondersteuning die je lichaam zo goed kan gebruiken. Maak kennis met de verzorgende werking van Argan Olie in de winter en leg je haar én huid in de watten tijdens dit koude seizoen.

Lekker in je vel met Arganolie olie >>

LEKKER IN JE VEL MET ARGANOLIE IN DE WINTER

Merk je dat je huid naarmate de dagen kouder en korter worden last krijgt van echte winterkwaaltjes? Schraalheid, gevoeligheid, jeuk en een doffe tint komen je tijdens de winterdagen vast bekend voor. Niet zo gek, want je huid wordt buiten blootgesteld aan kou en neerslag en binnen aan een lekker warme, maar vaak nét wat te droge atmosfeer. Wanneer je last krijgt van één van bovenstaande kwaaltjes weet je het zeker: je huid heeft moeite om het vochtgehalte op peil te houden.

De unieke samenstelling van Argan Olie is berekend op deze winterkwaaltjes. Dankzij de unieke combinatie van essentiële vetzuren, eiwitten, vitamine E én diverse antioxidanten waar Moroccan Oil uit bestaat, wordt je huid gekalmeerd en gevoed. Bovendien stimuleert Argan Oil de natuurlijke, beschermende eigenschappen van je huid. Je zult ontdekken dat je ook in de winter -letterlijk- lekker in vel kunt zitten.

STRALEND DE FEESTDAGEN TEGEMOET

Geen seizoen bevat meer feestelijkheden dan de winter. Natuurlijk wil je het liefst op je mooist bij het kerstdiner aanschuiven en stralend proosten op het nieuwe jaar. Je haar heeft het met het koude weer echter zwaar te verduren. Een bad hair Christmas Day is wel het laatste waar je op zit te wachten. Arganolie of Morrocan Oil, heeft een bijzonder hydraterende werking en zorgt ervoor dat je kapsel de hele winter haar glanzende zelf blijft.

Argan Olie zorgt voor een gezonde, gehydrateerde hoofdhuid, de basis voor blakend haar. Je haar wordt minder stug en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wie Argan Olie gebruikt, geeft zichzelf deze kerst een perfect hair day cadeau. En misschien worden ook je naasten graag verrast met een heerlijk Moroccan Oil geschenk onder de kerstboom? Bekijk ook eens onze Argan Olie met Castorolie Haarserum!

EEN WINTERS VERWENMOMENT MET ARGANOLIE

De winter is hét seizoen om even lekker aan jezelf te denken met behulp van Argan Oil. De avonden zijn lang en door de lagere temperaturen zit je automatisch wat vaker binnen. Waarom zou je jezelf dan niet even verwennen? Geef je haar meer glans met een heerlijke Arganolie Shampoo en maak de behandeling helemaal af met een verzorgend haarmasker.

Verwen je huid met één van de geurende verzorgingsoliën, bijvoorbeeld Lavendel Olie, op basis van Argan Olie na een lekkere douche met Argan Zeep. Na zo'n heerlijke Argan Oil beauty avond ben je helemaal klaar voor een volgende gezellige winterdag.

Hebben? Bestel Argan Olie op Araganolie.nl!

Verwen jezelf deze winter met de heilzame werking van Argan Olie en de gezellige en feestelijke maar koude wintermaanden kunnen voor jou niet meer stuk.