We zijn verheugd dat Arganolie.nl is opgenomen in het 'Our Favourites' overzicht in de Cosmopolitan van december 2011!

Arganolie.nl in Cosmopolitan

Arganolie.nl in Our Favourites in Cosmopolitan

We zijn met Arganolie.nl opgenomen in het webshop favorieten lijstje in de Cosmopolitan van december 2011. Volgens eigen zeggen is Cosmopolitan de meest vrouwelijke glossy, gericht op de vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Dat past dus goed bij onze Arganolie!

Het is welliswaar geen enorm artikel met alle ins-en-outs over Arganolie, maar toch zijn we erg blij dat we zijn opgenomen in het 'Our Favorites' overzicht. Leuk toch?

Je vindt de vermelding terug op pagina 154 van de Cosmopolitan van december 2011, dus het is even bladeren. Voor het gemak hebben we het ingescand en hieronder weergegeven.

Het 'Our Favourites' overzicht:


arganolie in cosmopolitan our favourites

HEEJ! Waar is de kortingscode?

Toen we hoorden dat we in de lijst werden opgenomen hebben we gevraagd of we ook een kortingscode mochten laten vermelden voor de Cosmopolitan lezers..... maar daar moet je natuurlijk wel eerst even de Cosmo voor lezen :) Je kunt natuurlijk ook op het Cosmopolitan forum even aan een andere Cosmo lezer vragen of ze even op pagina 154 van het decembernummer wil kijken!

Waar is jullie Arganolie te koop?

In ons assortiment op Arganolie.nl vind je een uitgebreid assortiment van Argan oliën met toevoeging van verschillende natuurlijke extracten. Ga direct naar: webshop van Arganolie.nl