Natuurlijke haarproducten zoals Arganolie zijn niet alleen een stuk veiliger, ze zijn ook nog eens beter en efficiënter voor je haar en je hoofdhuid. Er zitten geen toegevoegde chemicaliën in en het verzorgt je haar dus op een natuurlijke manier. Een goede zorg voor je kapsel is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Arganolie. Het maakt niet uit welk type haar je hebt; kroes, krullen of stijl: een jaloersmakend, glanzend en gezond kapsel is het resultaat!

Arganolie haar

Argan Olie, te vinden in vele haarproducten.

Arganolie is de nieuwe trend onder de haarproducten. Het wordt door vele bekende merken al toegevoegd aan hun collectie verzorgende haarproducten en ook bekende stylisten spreken vol lof over dit zogenoemde Marokkaanse goud.

Met zijn licht oosters parfum en de combinatie van unieke ingrediënten die het bevat, is Arganolie de perfecte manier om je droog en beschadigd haar te verzorgen. De Argan Olie verdampt en maakt het kapsel dus ook niet zwaar of vettig. Het is één van de meest zeldzame haarproducten, omdat het van de Arganboom afkomt, welke alleen in Marokko te vinden is. De olie wordt al eeuwenlang gebruikt om de glans en souplesse van het hoofdhaar te behouden.

Wat doet Argan Olie met je haar en hoofdhuid?

Arganolie is de perfecte haarverzorger om je weelderige lokken de stevigheid en glans te geven waar iedereen jaloers op kan zijn. Haar dat moeilijk in bedwang te houden is, zal door de hydratatie van haarproducten met Arganolie compleet veranderen in een makkelijk te bewerken kapsel. Het maakt een einde aan de beschadigingen die door omgevingsfactoren, spoeling of verf en de stijltang zijn ontstaan aan je kapsel.

Haarproducten met Argan Olie bevatten van nature veel tocoferol (vitamine E), wat bijdraagt aan de verbetering van de algehele gezondheid van je haar. Tevens is het prima geschikt om je hoofdhuid te verzorgen. In Argan Olie zitten essentiële oliën die diep tot de haarwortels doordringen. De talgproductie wordt dankzij deze oliën weer op normaal niveau gebracht en dit gaat een geïrriteerde, droge hoofdhuid en een vettige coupe tegen.

Hoe gebruik je Argan Olie?

Je kunt voor het beste resultaat beginnen met het wassen van je haar met een milde shampoo die speciaal bedoeld is voor beschadigd haar. Nadat je dit zorgvuldig uitgespoeld hebt, kun je de Arganolie zachtjes in je haren masseren. Je kunt de olie zolang als je wilt laten zitten, echter wordt het aangeraden om het minimaal een half uurtje te laten intrekken alvorens het uit te spoelen.

De resultaten zijn snel te zien, veel mensen merken dat hun haar soepeler en zachter wordt na gebruik van Arganolie en de droge puntjes worden duidelijk minder. Bekijk meer artikelen over Arganolie haar of bezoek direct onze webwinkel