Arganolie voor je gezicht; wat een heerlijkheid! Dit eeuwenoude geheim van de Marokkaanse Berbervrouwen is gelukkig nu ook ontdekt in Nederland. Door de rijke samenstelling heeft Arganolie op je gezicht een goede werking. De onverzadigde vetzuren en het hoge gehalte aan vitamine E ondersteunen het behoud van een jonge huid. Verwen je gezicht met Arganolie en kijk tevreden in de spiegel!

Arganolie voor Gezicht!

Rijke samenstelling van Arganolie voor je gezicht

In Marokko heeft een professor aan de Universiteit van Rabat de samenstelling van Arganolie wetenschappelijk onderzocht. Hij concludeerde dat de olie een geweldige hoeveelheid vitamine E bevat en daarnaast ook een unieke combinatie van sterolen. Vitamine E gaat de strijd aan met vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. Arganolie helpt je gezicht dus strak en glad te houden.

Arganolie voor je gezicht: ervaringen

Arganolie wordt door de Marokkaanse Berbervrouwen al eeuwen gebruikt bij de dagelijkse verzorging van hun huid en haar. Rijkelijk smeren zij de Arganolie op hun gezicht, om hun huid zo mooi mogelijk te houden. De olie trekt snel in en voelt hierdoor niet lang vet aan, wat het smeren met deze olie aangenaam maakt. De Berbervrouwen staan erom bekend een mooie, jonge en strakke

huid te hebben; jij weet nu waarom. Arganolie op het gezicht: de tuinen van Berbervrouwen onthullen het geheim van dit Marokkaans Goud, ze staan waarschijnlijk vol Arganbomen!

Smeren met Arganolie

Ben jij benieuwd naar de werking en wil je Arganolie voor je gezicht kopen? Dat kan, maar let dan goed op of de Arganolie die jij koopt ook daadwerkelijk Pure Arganolie betreft. Wil je zeker zijn van producten met Pure, Biologische Arganolie? Bestel dan bij Arganolie.nl. De producent van onze Arganolie beschikt over het Ecocert Certificaat en wij laten de olie zelf regelmatig testen door een onafhankelijk laboratorium. Zo weet je zeker dat de Arganolie voor je gezicht ook van goede kwaliteit is! Verwen je gezicht met het vloeibaar Marokkaans Goud: Arganolie!