Haar/Reiniging/Shampoo

NATUURLIJKE SHAMPOO VOOR ELK HAARTYPE

Effectief én respectvol voor je haar: natuurlijke shampoo zorgt ervoor dat je haren er gezond uitzien. De ingrediënten in onze natuurlijke shampoo dringen diep in je haar door en zorgen voor een mooie haardos. Veel van onze natuurlijke shampoo is extra geschikt voor haar dat wel een oppepper kan gebruiken, zoals droog, vet of beschadigd haar. Ook normaal haar heeft baat bij een shampoo met natuurlijke bestanddelen, omdat deze de haren bij elke wasbeurt hydrateren en beschermen. Zo blijft het haar er mooier uitzien. Je zal zien dat elk haartype een boost krijgt van natuurlijke shampoo.

NATUURLIJKE VERZORGING: GOEDE VERZORGING
De meeste shampoos bevatten schadelijke stoffen als siliconen, parabenen en conserveermiddelen. Deze stoffen zorgen er onder andere voor dat de shampoo flink gaat schuimen. Dat klinkt fijn, maar is eigenlijk ontzettend slecht voor je haar! Iedere keer dat je je haren wast, wordt er een laagje rond je haren gevormd.

Hierdoor wordt het haar afgesloten. Het lijkt wel even of je haar er gezond uitziet, maar na verloop van tijd zal je haar juist futloos worden en beschadigen. Aleppo Zeep is een natuurlijk product en bevat dus geen chemische toevoegingen. Het reinigt en verzorgt je haar, zonder het te beschadigen. Maar wat maakt Aleppo Zeep nu een goed alternatief voor een synthetische shampoo?

Shampoo met aleppo zeep

De extra ingrediënten die aan de Aleppo Shampoos zijn toegevoegd hebben ieder een speciale werking op je haar en je hoofdhuid. Zo krijgt droog en broos haar weer een opkikker na het gebruik van de Shampoo Aleppo voor Droog Haar. Vet haar wordt tegengegaan door de effectieve bestanddelen in de Aleppo Shampoo voor Vet Haar. Ben je op zoek naar een milde shampoo die geschikt is voor het hele gezin? Probeer dan eens de Aleppo Shampoo voor Normaal Haar. Gezond haar en een gezonde hoofdhuid met Aleppo Shampoo!

Filter:

Availability
0 geselecteerd Herstel
Price
De hoogte prijs is €13,55 Herstel

7 producten