Sinds vandaag bieden wij speciaal voor onze Duitse en Belgische klanten de mogelijkheid om onze producten online te betalen met behulp van Direct E- banking. Je hoeft je niet te registreren en hebt geen creditcard meer nodig. Je betaalt je bestelling snel, veilig en eenvoudig direct via je online-bankrekening.

Ga naar de webshop

DIRECTebanking.com is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met DIRECTebanking.com kun je al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via je online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van DIRECTebanking.com. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - je ontvangt je aankopen hierdoor sneller.

DIRECTebanking.com voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van online banking en beschikt over een door de TÜV-getestte bescherming van persoonsgegevens. Je hoeft je niet te registreren en je hebt ook geen creditcard nodig. Je betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via je online-bankrekening.

Lees meer op de website van direct e-banking